پدیدآورندگان: مری آلیس کالیندو، الینورآر، ویلیامز و بتی کراکر
غذا نقش مهمی در تأمین سلامت شخص دارد. هنگام تهیه غذا رعایت نکاتی از قبیل بررسی ارزش غذایی مواد در رابطه با پیشگیری از بسیاری از بیماریها لازم است.
این اثر مشتمل بر 30 مطلب در زمینه ارزش غذایی انواع خوراکی ها، سبزی ها و میوه ها، طرز تهیه و طبخ آنها و چگونگی تهیه و نگهداری مواد غذایی است که با هدف افزایش سطح کیفی تغذیه در میان اقشار مختلف مردم تهیه و تدوین شده است.
نکات علمی و فنی این کتاب که بر اساس تجربه های کارشناسان کشورهای پیشرفته جهان گرد آمده است، به خواننده این امکان را میدهد تا با مسأله تغذیه و تهیه و نگهداری مواد غذایی، همراه با ارزش غذایی هر یک از خوارکی ها آشنا شوند و از آن برای بالا بردن سطح اطلاعات عمومی خود، نسبت به این امر که با سلامت و شادابی افراد خانواده سر و کار دارد بهره برداری کنند.
این کتاب در قطع وزیری و در 360 صفحه توسط انتشارات سروش به چاپ رسیده است.