شماره خبر: 28265
تاریخ انتشار:
منتخب خرداد 1397
عنوان: آشپزی جدید و غذادرمانی



پدیدآورندگان: مری آلیس کالیندو، الینورآر، ویلیامز و بتی کراکر

غذا نقش مهمی در تأمین سلامت شخص دارد. هنگام تهیه غذا رعایت نکاتی از قبیل بررسی ارزش غذایی مواد در رابطه با پیشگیری از بسیاری از بیماری­ها لازم است.

این اثر مشتمل بر 30 مطلب در زمینه ارزش غذایی انواع خوراکی ها، سبزی ها و میوه ها،  طرز تهیه و طبخ آنها و چگونگی تهیه و نگهداری مواد غذایی است که با هدف افزایش سطح کیفی تغذیه در میان اقشار مختلف مردم تهیه و تدوین شده است.

نکات علمی و فنی این کتاب که بر اساس تجربه های کارشناسان کشورهای پیشرفته جهان گرد آمده است، به خواننده این امکان را می­دهد تا با مسأله تغذیه و تهیه و نگهداری مواد غذایی، همراه با ارزش غذایی هر یک از خوارکی ها آشنا شوند و از آن برای بالا بردن سطح اطلاعات عمومی خود، نسبت به این امر که با سلامت و شادابی افراد خانواده سر و کار دارد بهره برداری کنند.

این کتاب در قطع وزیری و در 360 صفحه توسط انتشارات سروش به چاپ رسیده است.




جستجو در سایت