شماره خبر: 40297
تاریخ انتشار: 1400/02/01
کتب منتخب اردیبهشت ماه 1400
عنوان کتاب: طباخی مریم بانو



عنوان کتاب: طباخی مریم بانو

مؤلف: مریم اسلامی نژاد (تابنده)

آشپزی‌کردن بخش جدایی‌ناپذیر زندگی روزمره است. چه از علاقه‌مندان به هنر آشپزی باشیم و چه آشپزی را صرفاً جهت رفع نیاز انجام دهیم، در هر صورت به آموزش اصولی و دقیق این هنر نیازمندیم. یکی از بهترین منابع برای یادگیری آشپزی کتاب‌های آموزشی آشپزی هستند. «مریم اسلامی نژاد» بانوی هنرمندآشپز، ناشر و مؤلف سلسه کتاب‌هایی با عنوان «طباخی مریم بانو» است. آشپزی علاوه بر مهارت، علاقه نیز می‌خواهد. کتاب‌های طباخی مریم بانو، حاوی دستورپخت انواع غذاها، از جمله انواع آش، پلو، خورش، کباب و همچنین طرز تهیه انواع ترشی، شوری، مربا، دسر، چاشنی و... است که در نقاط مختلف کشورمان طبخ می‌شوند. توضیحات با بیانی ساده، روان و البته دقیق به‌همراه تصاویر بسیار با کیفیتی که از غذا‌ها در کتاب موجود است، به خواننده در پخت غذا کمک فراوانی می‌کند. یکی دیگر از محاسن کتاب ارائه جدول ارزش غذایی درکنار دستورپخت آن است تا علاوه بر آگاهی رساندن به خواننده درمورد مقدار انرژی، چربی، پروتئین غذاها و... وی را در انتخاب یک غذای خوشمزه، سالم و مناسب شرایط فیزیکی فرد راهنمایی کند. تا کنون چهار شماره کتاب با عنوان طباخی مریم بانوی 1، 2، 3 و 4 از این هنرمند با سلیقه چاپ و منتشر شده‌است.







جستجو در سایت